Siirry sisältöön

Evon Erähuvila

Alkaen 250,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi tai retkeile. Nauti kaikista nykyajan mukavuuksista Evon kuuluisan retkeilyalueen tuntumassa. Lähimpään naapuriin on matkaa yli kilometri, joten Evon Erähuvilassa mökkeilyn autuas rauha on taattu.

Saneeratuissa lähes 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila lähes 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 5 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 wc:tä ja herkkuna vielä erähenkinen entisaikain täyshirsinen pihasauna. Mökin kahdessa saunassa saunoo yhtä aikaa jopa 20 henkilöä. Lisäksi vieraiden käytössä on yhteensä noin 70 neliön terassit, joista päärakennuksen yhteydessä olevalle mahtuu iltaa istumaan noin 15 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle. Molemmista saunoista voi pujahtaa metsäpuutarhan pitkospuita pitkin paljun lämpöön. Katso päärakennuksen tarkka pohjapiirros.

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Entiseen metsurien tupaan ja makuusaliin saneeratussa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 15 vieraalle pitkän savottahenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena ison kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat kolmelle. 4G-tasoinen internet-yhteys on käytössä ilman lisämaksua ja 40 tuuman taulutelevisio toimii myös kokousnäyttönä. Ruokasalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa odottavat pihasauna, laavu ja 2 kylpytynnyriä.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Evon Erähuvilassa on 15 henkilölle yhteensä viidessä makuuhuoneessa, 4 makuuhuoneessa yläkerrassa ja 1 makuuhuoneessa alakerrassa. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Varapatjoja on lisäksi muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja on yhteensä jopa 20 henkilölle.

KEITTIÖ: Monitoimihuvilaksi saneeratun mökin nykyaikainen keittiövarustus sisältää astiastot vähintään 20 henkilölle, sähkölieden ja -uunin, 2 jääkaappia, pakastimen, astianpesukoneen, mikroaaltouunin, Moccamaster-kahvinkeittimen, vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6–8 henkilöä. Pesuhuoneessa on suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Huvilassa on 2 wc:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.

PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erähuvilan pihalla on puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun täyshirsinen pihasauna pukuhuoneineen. Saneeratussa saunassa on tilaa noin 10 saunojalle. Pihasauna on myös sähköistetty ja vesi porakaivosta tulee saunaan ympäri vuoden. Vesi lämpiää kiukaan yhteydessä olevassa 40 litran säiliössä.

LAAVU: Mökin pihalaavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa.

KYLPYPALJUT: Toinen kylpypaljuista sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin vieressä.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle.

HINNOITTELU: Evon Erähuvilan perushintaan sisältyy noin 180 mmonitoimihuvilan tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Erillismaksullisina lisäpalveluna on mahdollista tilata pihasauna, 1 tai 2 kylpypaljua, laavu, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluja pitopalvelumme kautta, niistä saat tarjouksen ottamalla yhteyden asiakaspalveluumme info@evonluonto.fi.